Select serum

VÄLJ DITT SERUM

BOOSTA DIN HUD

Oavsett hudtyp och ålder påverkas huden av yttre och inre faktorer varje dag, såsom temperaturskillnad, luftfuktighet, föroreningar i luften, ålder och andra inre variationer såsom hormonella förändringar, vad vi äter, stress, sömn och hur vi lever. Allt detta gör att huden kan ha olika behov från dag till dag eller från en tidsperiod till en annan. Med N.C.P.´s serum kan du kombinera och skräddarsy din hudvård utefter dina specifika behov.


HYDRO ACTIVE: 

Maximal fuktgivare som omedelbart återfuktar huden. Innehåller hyaluronsyra och Aquaextrem™ som båda är effektiva fuktgivare samt Collamung oil™ (mungböna) som stärker huden så att den lättare kan behålla fukten. Serumet har en lätt konsistens och absorberas snabbt in i huden. Serumet kan användas enskilt för en hud i behov av oljefri hudvård eller tillsammans med 24 H Face Cream eller Revitalization Mask för en extra boost.

AGE CARE: 

Serum som hjälper till att motverkar åldrandet. Innehåller Clotholine™ som aktiverar och stärker hudens eget protein. Berikad med Perfection Peptid P3™, en polypeptid som hjälper huden att förnya sig genom att bryta bindningarna mellan döda hudceller. Serumet har en lätt och lyxig konsistens som känns silkesmjuk på huden. Kan användas enskilt för hud i behov av oljefri hudvård eller tillsammans med 24 H Face Cream eller Revitalization Mask för en extra boost.

SKIN BALANCE:

Utvecklad för att balansera en irriterad och acnebenägen hud. Innehåller Poreaway™ som hjälper till att minska synliga porer och ger huden en matt, mindre oljig och jämn hudton. Seboxyl™ är ett ekologiskt extrakt som utvinns ur hallon- och svartvinbärsblad och har en antioxidant och skyddande effekt samt hjälper till att minska rödhet och irritation på huden. Kan användas enskilt för hud i behov av oljefri hudvård eller tillsammans med 24 H Face Cream eller Revitalization Mask för en extra boost.

NIGHT BOOST: 

Fukt och fettgivaden olja som består av 6 olika växtoljor. Oljorna är kombinerade för att ge optimalt skydd, återuppbyggnad och näring till huden. Det lätta oljeserumet går snabbt in i huden utan att klibba. Perfekt att sova med för att motverka torr hud. Använd enskilt eller tillsammans med 24 H Face Cream eller Revitalization Mask.

SKIN DEFENCE: 

Skyddar en hud som utsätts för yttrepåfrestning så som vind, luftföroreningar eller oxidative stress. Innehåller Glycofilm®/Pollustop® som är en polysackarid med hög molekylvikt som bildar en skyddande sköld mot föroreningar. Berikad med Prodizia® som skyddar och återställer skadad hud samt minskar trötthetstecken. Kan användas enskilt för hud i behov av oljefri hudvård eller tillsammans med 24 H Face Cream eller Revitalization Mask för en extra boost.