Concept

Oavsett hudtyp och ålder påverkas huden av vår livsstil och miljö, såsom stress, variation i temperatur, fuktighet och föroreningar. Inifrån påverkas vi av förändringar i hormonnivåer, vad vi äter, stress och hur mycket vi sover. Vår hud kan ha olika behov från dag till dag och från en period till en annan.

Med N.C.P. Essentials du kan kombinera och skräddarsy din hudvårdsrutin för just din hud unika behov. Alla produkter innehåller få men noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet och kan användas av både kvinnor och män i alla åldrar och etniciteter.

All N.C.P. Essential produkter är unisex, veganska, parfym & doftfria.

Clean, Care and Boost

Clean Grundläggande steg för all hudvård. Genom att regelbundet rengöra huden tar du bort, smuts, föroreningar, gamla produkter och smink från huden och dessutom förbereder det huden för att kunna tillgodo se sig för de aktiva och näringsrika ingrediensers som hudkrämen innehåller. Effektiv men skonsam rengöring.

Care är ett betydelsefullt steget för en perfekt hud. Syftet med våra careprodukter är att återfukta, återhämta och återställa hudens egna balans, allt för att stärka huden och göra den vital och återfuktad. Ge huden den näring och fukt som den förtjänar.

Boost ger din hud ett kraftfullt tillskott av viktiga och näringsrika ingredienser. Med hjälp av våra serum har du möjlighet att skräddarsy din hudvård utifrån dina specifika behov. Man kan med fördel använda olika serum i olika delar i ansiktet för att tillgodose flera behov.