Concept

Oavsett hudtyp och ålder påverkas huden av vår livsstil och miljö såsom stress, temperaturförändringar, fuktighet, luftföroreningar eller strålning. Inifrån påverkas vi av förändringar i hormonnivåer, vad vi äter, stress och hur mycket vi sover. Vår hud kan ha olika behov från dag till dag eller från en period till en annan.

Med N.C.P. Essentials du kan kombinera och anpassa din hudvårdsrutin efter din hud unika behov. Alla produkter innehåller få men noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalité och kan användas av både kvinnor och män i alla åldrar och etnicitet.

Alla N.C.P. Essential produkter är unisex, veganska, parfym & doftfria.

Clean, Care and Boost

Clean: Rengöring är det grundläggande steget för en hälsosam hudvård. Rengöring av huden hjälper till att ta bort föroreningar, smink, rester av produkter och smuts, vilket gör det möjligt för huden att absorbera de aktiva ingredienserna från den avslutande kräm. N.C.P.s rengöringsserie är återfuktande, skonsam men effektiv utan att skada huden.

Care: Vårdandet av huden är ett viktigt steg till en vålmande hud. Syftet med våra vårdprodukter är att återställa och bevara hudens egen balans, allt för att hålla huden vital och återfuktad.

Boost : kraftfulla serum av viktiga och närande ingredienser till din hud. Med Boostserien kan du enkelt och pedagogiskt skräddarsy din hudvård och jobba på specifika behov för just din hud. Alla våra serum förbättra hudens fukt, balans och barriär.