Privacy policy

Integritets policy

N.C.P. Concept AB, nedan kallad N.C.P. är personuppgiftsansvarig och ansvarar för dina personuppgifter på N.C.P. webbplatser enligt tillämplig dataskyddslag (GDPR). N.C.P. respekterar din integritet och strävar efter att skydda din personliga information när du använder våra digitala tjänster och onlinebutik. Observera att denna policy kan ändras och att du alltid hittar den aktuella policyn genom att besöka den här sidan. 

I enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) finns det ingen rätt att föra register utan personens medgivande. Du har tidigare samtyckt till detta när du registrerade din information. Vi lagrar bara din e-postadress och den information du fyllt i för att hålla dig uppdaterad om cookies.

N.C.P. webbplats använder cookies. Detta innebär att små textfiler lagras på besökarens dator och detta gör det möjligt för oss att följa tittarnas användarmönster.

Cookies gör det möjligt för oss att förbättra webbplatsen åt dig, till exempel genom att anpassa språket och valutan på webbplatsen, hålla reda på vad du lägger till i din webbkorg, hantera ditt köp och se till att du förblir inloggad på webbplatsen. Cookies hjälper oss också att lagra dina personliga inställningar så att du inte behöver göra om inställningarna varje gång du besöker N.C.P. hemsida.

Genom att acceptera villkor och sekretesspolicy samtycker du till användningen av cookies. Om du inte vill acceptera användningen av cookies kan du stänga av cookies i webbläsarens säkerhetsinställningar. Där kan du också justera dina inställningar så att du får en fråga varje gång N.C.P. webbplats vill placera cookies på din dator. Observera att om du väljer att inte acceptera cookies kommer du inte att kunna göra köp i N.C.P. webbshop.

Vi använder cookies från en extern del för att samla in statistik för analytiska ändamål via Google Analytics. De använder både sessionskakor och permanenta kakor. De permanenta kakorna lagras som filer på din dator eller mobila enhet under högst 24 månader per aktuella nyheter om N.C.P. Olfactives och att kunna hantera dina inköp.

Om du av någon anledning inte vill vara i vårt register, skicka bara ett meddelande till customercare@ncpolfactives.com så tar vi bort din information

All personlig information som sparas på ncpconcept.com hanteras med största försiktighet. Informationen som vi lagrar kommer inte att säljas eller användas för andra ändamål än att se till att du får bästa möjliga service. Den kommer endast att användas för att informera dig om specialerbjudanden och andra marknadsföringsaktiviteter relaterade till de olika enheterna i N.C.P. Dina personuppgifter får endast lämnas ut till tredje part när det är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs ovan. När du registrerar dig i vår webbshop kan du välja att inte få information från N.C.P. Om du vill avsluta din prenumeration på information från N.C.P. skicka ett mejl till customercare@ncpolfactives.com där du anger din e-postadress och en kort beskrivning av ärendet. Du har rätt att när som helst veta vilken information som finns om dig i våra system. Denna information kan begäras genom att skicka ett mejl till info@ncpolfactives.com. Om informationen är ofullständig eller felaktig har du rätt att korrigera eller radera informationen. Alla kunder som betalar med kort är föremål för valideringskontroller. N.C.P. förbehåller sig rätten att fördröja alla beställningar om vi misstänker att ytterligare säkerhetskontroll behövs.

Vi samlar in de personuppgifter som du frivilligt delar med oss ​​när du t.ex. göra en beställning i vår onlinebutik, kontakta kundtjänst, delta i en onlinetävling, registrera dig för vårt nyhetsbrev eller på annat sätt kontakta oss eller interagera med våra onlinetjänster. Vi samlar in de uppgifter som krävs för att slutföra ett avtal (t.ex. .. för att leverera dina produkter eller skicka en faktura) eller på annat sätt slutföra ett åtagande (t.ex. .. skicka ett nyhetsbrev med tips eller erbjudanden).

Vi samlar in och lagrar de uppgifter som du frivilligt delar med oss, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Vi har inte tillgång till ditt kreditkortsnummer eller ditt personnummer. Dessa uppgifter hanteras av våra säkra betalningspartners Klarna och PayPal. Du hittar deras individuella integritetspolicyer genom att klicka på respektive företagsnamn ovan.

Hur din data används, lagras och skyddas. 

Skapa och hantera ditt personliga konto hos ncpconcept.com  

Skydda och leverera din order när du handlar hos ncpconcept.com  

Kontakt dig om det är något problem eller förseningar med din order. 

Svara på dina frågor när du skriver till kundtjänst. 

Behandla eventuella byten eller återbetalningar.  

För marknadsanalys syfte.

Skicka e-mails med nyheter, tips och erbjudande om du registrerar dig till vårt nyhetsbrev.  

Informera vinnare om det är en online tävling.

Dina uppgifter kan delas internt på N.C.P. men vi kommer aldrig att sälja eller handla dina personuppgifter för marknadsföringsändamål eller andra syften. Vi delar endast data med en tredje part för att tillhandahålla någon av de tjänster som anges ovan, såsom att driva onlinebutiken, betalningsmetoder, leverans av våra avsändare och marknadsföring från N.C.P. som du har registrerat dig för (t.ex. distribution av nyhetsbrev).

De personuppgifter vi samlar in lagras inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) men kan överföras och behandlas i ett land utanför EES. Alla former av överföringar sker enligt tillämplig lag och är i dessa fall skyddade av ”Privacy Shield” som garanterar dig samma säkerhet som inom EES.

Vi kommer att lagra dina inlämnade uppgifter så länge som det tar att uppfylla något av ovan nämnda syften, så länge som det krävs enligt svensk eller internationell lag eller för att uppfylla andra relevanta åtaganden. Därefter raderas de. 

Om du vill radera din e-postadress från vår e-postlista öppnar du bara mottagna e-postmeddelanden från oss och klickar på länken för att “avsluta prenumerationen” längst ner i e-postmeddelandet. Observera att ditt e-postmeddelande kan förekomma i mer än en e-postlista beroende på hur och var du registrerade dig. För att se till att du raderas från alla listor, vänligen kontakta oss enligt ovanstående.

Vi tillämpar både digitala och fysiska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och undvika datastörningar eller obehörig åtkomst. Om dataintrång inträffar trots genomförda säkerhetsåtgärder kommer detta att rapporteras till dataskyddsverket inom tre dagar.